fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
11
december

Juf Elise stelt zich voor

De volgende vraag werd me onlangs gesteld:”Zou je een stukje willen schrijven om jezelf voor te stellen?” Tja, begin er maar aan. Haha, het heeft heel wat ‘hoofdbrekens’ gekost. Want wàt vertel je eigenlijk over jezelf? Het is overigens natuurlijk veel leuker om jullie en u persoonlijk te ontmoeten & te zien ...maar bij deze ;-) Mijn naam is Elise Verdoorn-Hofland. Al heel wat jaartjes gelukkig getrouwd en samen met mijn man en dochter hebben we een ‘klusproject’ gekocht en zijn verhuisd vanuit het centrum van Oud-Beijerland naar ‘den diek’. Ondanks het verbouwen en renoveren genieten we al volop van ‘ons plekkie’ in het Klaaswaalse deel van de Hoeksche Waard. 

Bij CSG De Waard ben ik werkzaam sinds ik mijn diploma in 1999 van de Pabo op zak had en ben ook meteen gestart, toen als leerkracht in Strijen. Inmiddels alle groepen in het basisonderwijs gehad en gewerkt met kinderen van verschillende leeftijden. Sinds kort ben ik aan het reïntegreren op de Keuchenius, na uit de roulatie geweest te zijn. Voorlopig ben ik in groep 3 aan de slag gegaan. Het helpen, coachen van kinderen in het groeien en ontwikkelen, ieder kind op zijn of haar unieke wijze en het er kunnen zijn voor hen op welke manier dan ook, vind ik iets heel waardevols. Helemaal als je zelf ouder mag zijn en ervan uitgaat, dat het liefste wat je mocht ontvangen, ook op school in goede handen is. 

Hierbij wil ik u en jullie allemaal alvast een mooi en gezegend Kerstfeest toewensen en geniet van een fijne vakantie! Tot ziens allemaal en een hartelijke groet.