fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
17
april

Meivakantie!!!

Na deze intensieve weken van thuisonderwijs is het nu tijd voor de meivakantie. In de meivakantie stopt het thuisonderwijs en is er, voor iedereen, echt even tijd om uit te rusten en nieuwe energie op te doen. Afgesproken is dat er in de vakantie geen verplichte thuiswerkopdrachten en hangouts meet gesprekken worden gevoerd. Wel kregen we vragen of er toch nog wat werk gemaakt kan/mag worden. Uiteraard mag dit op vrijwillige basis. Wanneer er nog zaken zijn waar uw zoon/dochter in de afgelopen weken onvoldoende aan toe is gekomen, kan hij/zij dat in de vakantie nog maken. Ook zal er nog oefensoftware openstaan. 

Voor de vakantie ontvangen alle leerlingen een papieren tasje van school. Hierin zit materiaal van de Kunstbus (verschillende soorten papier). Met behulp van dit filmpje kunnen de leerlingen een bijzonder kunstwerk met lentebloemen maken. 

Verder zit er een creatief cadeautje in van de ouderraad en het team….maak de wereld een stukje mooier & vrolijker in deze tijd. Dit kan zijn door een prachtige tekening maar ook door een lieve & mooie boodschap voor iemand die het verdient. Op de foto ziet u al een resultaat van een leerling die heel snel was in het uitproberen. Wat een kunstige giraffekop!

Vanuit CSG De Waard is er ook een cadeautje. Er zijn 3 leuke bingokaarten ontworpen (onderbouw, middenbouw en bovenbouw) met allerlei activiteiten die je in de vakantie kunt ondernemen. Wie speelt de meeste hokjes weg? Heel veel plezier met deze 3 vakantiecadeautjes!

Sommige tasjes zijn aangevuld met materialen vanuit de klas én er zit ook een cadeautje voor de thuismeesters en -juffen in het tasje ;-)