fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
12
februari

CBS Keuchenius = School op Seef!

Uit handen van verkeerswethouder Harry van Waveren ontving cbs Keuchenius in Zoomwijck het ‘School op Seef label’. De school krijgt het label vanwege de grote inzet voor verkeersveiligheid en -educatie op en rondom de school.

Nadat directeur Marco de Jong en meester Constantijn van Putten, tot grote hilariteit van de op het schoolplein verzamelde kinderen, een toneelstukje hadden opgevoerd met verkeers(on)veiligheid in de hoofdrol, onthulde wethouder Harry van Waveren het bordje ‘School op Seef’. Hij werd daarbij geassisteerd door de jarige Anne-Roos (7).

School op Seef is hét programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Onder het motto ‘kinderen hebben recht op een veilige en zo zelfstandig mogelijke deelname aan het verkeer’, worden kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers.

De praktische verkeerslessen worden vanaf de start verzorgd door de leraren. De Keuchenius is er trots op dat zij bij dit verkeersonderwijs worden gesteund door een grote groep enthousiaste verkeersouders is die zich vrijwillig inzetten voor de verkeerslessen. Zie ook de facebookpagina van de gemeente Oud-Beijerland