fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
14
juli

Juf Riekie met vervroegd pensioen

Na 20 jaar Keuchenius stond voor mij vast dat het cursusjaar 2019-2020 mijn laatste jaar in het onderwijs zou zijn. Het voornemen samen met groep 5 er een bijzonder jaar van te maken is wel heel anders uitgepakt. Het is zeker een jaar om nooit te vergeten, maar niet in de zin die ik voor ogen had.

Het onderwijs is ruim 40 jaar een deel van mijn leven geweest, de helft hiervan ben ik verbonden geweest aan de Keuchenius als leerkracht, ib- er en adjunct directeur. Als ik de foto’s terugkijk, lijkt het altijd feest geweest te zijn. Dat kan de Keuch als geen ander!! Mooie, feestelijke herinneringen. 

Natuurlijk waren er ook andere momenten, moeilijke, verdrietige, maar meestal was er vooral de verwondering van de kinderen die mij bij zal blijven! Het moment dat een leerling beseft dat hij iets onder de knie heeft, dat iets lukt, wat eerder te moeilijk leek. Dat is het mooiste moment in het leren van kinderen.

Het afscheid zal niet persoonlijk zijn, heel vreemd. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, jullie hebben allemaal een plekje in mijn hart.  Pas goed op elkaar!

Liefs,

Riekie van Betuw

Het team van de Keuchenius dankt juf Riekie voor al haar inzet & betrokkenheid en wenst haar alle goeds! Samen hebben wij, in de buitenlucht, afscheid van elkaar genomen.