fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
30
oktober

Schoenmaatjes: Van simpele schoenendoos naar onvergetelijk cadeau

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven! Iets van jezelf, voor jou van mij.

Graag vragen wij daarom uw aandacht voor Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen in landen als Ghana en Sri Lanka. Zo laten kinderen weten dat ze denken aan een leeftijdsgenootje ver weg, die opgroeit in armoede. Ook vanuit de Keuchenius doen we dit jaar van harte aan deze actie mee!

We kunnen daarbij niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos versieren en vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen.

Wat wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen voor de herfstvakantie mee naar huis hebben genomen. We vragen u de barcode in de Schoenmaatjesfolder online te activeren en de verzendkosten van de schoenendoos per Ideal te betalen. Vervolgens kunt u de sticker in zijn geheel op de doos plakken. Edukans laat weten waar de schoenendoos is uitgedeeld. Zet u even een vinkje op de barcodesticker als hij is geactiveerd?

Wilt u ervoor zorgen dat de spullen in de schoenendoos heel en schoon zijn? Graag ontvangen wij de gevulde schoenendoos uiterlijk vrijdag 16 november.

Wilt u nog helpen bij het controleren en verzendklaar maken van de dozen, of bij het transport op dinsdag 20 november tussen 13.30 - 15.30 uur naar het inleverpunt in Schiedam? Wilt u zich dan aanmelden via: keuchenius@csgdewaard.nl?

Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!