fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
13
juni

Vacature MR Keuchenius - wilt u meedenken?

Zoals u wellicht weet is er op onze school een medezeggenschapsraad aanwezig. Het doel van deze raad is om alle betrokkenen op school meer mogelijkheden te geven mee te denken, mee te praten en mee te beslissen. Om dit te bereiken wordt er ongeveer zes keer per jaar vergaderd. In deze vergaderingen komen allerlei zaken aangaande de
school aan de orde. In de notulen van de vergadering, die op de MR-pagina van de site staan, kunt u nalezen welke onderwerpen aan de orde zijn geweest.

De medezeggenschapsraad bestaat uit zes leden; drie teamleden voor vier jaar gekozen door het personeel en drie ouderleden voor vier jaar gekozen door de ouders. Dit jaar is Ton de Koning, namens de ouders aftredend en niet herkiesbaar.

Als u ervoor voelt om binnen de medezeggenschapsraad mee te denken en te praten, kunt u zich als kandidaat voor de oudergeleding aanmelden. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere kandidaten voor te dragen.
U kunt uzelf of andere kandidaten tot uiterlijk 28 juni opgeven bij de voorzitter van de medezeggenschapsraad, Lenneke Nienhuis, 06-41074208 of via mr.keuchenius@csgdewaard.nl. De kandidaten worden verzocht om zich door middel van een kort geschreven stukje, nader voor te stellen.

Verkiesbaar tot lid van de medezeggenschapsraad zijn de wettelijke vertegenwoordigers van het kind, die als leerling bij de school staat ingeschreven. Zij moeten bereid zijn hun taken in de raad te vervullen in overeenstemming met de grondslag en de doelstellingen van de school. Voorgedragen kandidaten moeten schriftelijk verklaren met hun kandidatuur in te stemmen.

Indien er één of meerdere kandidaten zijn zullen er verkiezingen worden gehouden. Twee weken voor deze verkiezingen worden de kandidaten aan de ouders bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u terecht bij onderstaande personen.

Met vriendelijke groeten, namens de medezeggenschapsraad van de Keuchenius,

Lenneke Nienhuis (voorzitter)
Constantijn van Putten (secretaris)