fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
14
juni

Kleuters winnen Techniekprijs

Woensdag 12 juni hebben Vita, Bjarne, Stijn en Tirza, deelgenomen aan de finale van het Techniektoernooi in het Openluchtmuseum in Arnhem. Hun uitdaging was ‘Van tekening tot huis’. In maart wonnen ze, tijdens de voorrondes in het Science Center in Delft, de overall prijs. Afgelopen woensdag tijdens de finale sleepten ze wederom een prijs binnen, namelijk de Ontwerpprijs.
Iedereen is enorm trots op deze kanjers!

De Keuchenius doet al jaren fanatiek mee aan het Techniektoernooi met alle groepen. Al 6 jaar op rij wint er minimaal één groep een prijs in de landelijke finale. Het is waardevol om de kinderen zo bezig te laten zijn met het proces van ontwerpen, uitvoeren en evalueren van een technische uitdaging. Dit past ook goed bij 21e eeuwse vaardigheden die bij de huidige maatschappij passen, zoals creatief denken, ontdekken, verbanden leggen en samenwerken.
De school krijgt in het hele proces rondom techniek ook hulp van ouders en opa’s/oma’s. Dit maakt het mogelijk om te blijven deelnemen aan dit toernooi. Dus alle helpers... bedankt!