fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
30
september

Meester Robbin stelt zich voor

Hallo allemaal,
Mijn naam is Robbin Slingerland en ik sta elke woensdag t/m vrijdag voor groep 1/2a op de Keuchenius.
Pas tijdens een snuffelstage op het VO ontdekte ik mijn passie voor het onderwijs. Na deze snuffelstage is deze passie alleen maar groter geworden. Om die reden ben ik de opleiding Leraar Basisonderwijs (PABO) aan ‘Driestar Educatief’ te Gouda gaan volgen. Halverwege de opleiding heb ik gekozen om mij te specialiseren in groep 1 t/m 4. Ik heb een jaar stagegelopen bij groep 1/2 op ‘De Regenboog’ te Heinenoord en afgelopen schooljaar heb ik mijn LIO-stage bij groep 1/2 op ‘De Hoeksteen’ te Oud-Beijerland gelopen.

Werken in het onderwijs vind ik niet alleen heel erg leuk, maar ik vind het ook een mooie verantwoordelijkheid. Ik mag kinderen op een liefdevolle manier tijdens hun ontwikkeling helpen om hun eigen identiteit te vormen; om ze te helpen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen bereiken. Tevens vind ik het belangrijk om de kinderen te onderwijzen vanuit de liefde van God, over Hem te vertellen en ze bij Hem te brengen. Ook dit is een onderdeel van de ontdekkingstocht van kinderen naar het zoeken van hun identiteit.

Ieder kind is uniek. Het is voor mij daarom belangrijk om onderwijs te geven wat aansluit op het niveau, de talenten en de interesses van het kind. Mijn klas is een samenleving in het klein; een rijke leeromgeving waar iedereen, als individu binnen een groep waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen, zijn plekje heeft.

Met vriendelijke groet,
Robbin Slingerland