fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
23
september

Dag 3…kamp groep 8

Dagboek van de leiding…
 
Donderdag 22 september 2022
 
Na een nog koudere nacht dan gisteren, zijn we blij dat de meester als eerste de kou trotseert om het kampvuur aan te steken. Steeds meer kinderen verzamelen zich rondom het kampvuur. Linda brengt ondertussen een deel van de kinderen naar een gymzaal een klein stukje verder, waar we kunnen genieten van een heerlijk warme douche! 
 
Daarna ontbijten, tassen pakken en flesjes water vullen en dan stappen we weer op de fiets. Lekker uitgerust en met maar een korte route van 40 minuten voor de boeg, fietsen we naar het centrum van Dordrecht. 
 
In Dordrecht splitsen we op in kleine groepjes en doen we een speurtocht door de stad. Daarna nog even zelf door de stad lopen om een iets leuks te kopen of een ‘Mac te pakken’. Ook de terugweg valt ons weer alles mee en zelfs de tunnel begint een klein beetje te wennen. 
 
Op de camping bereiden we ons vast voor op de ‘Bonte avond, vermaken we ons op de skelters of trampoline, spelen we tafeltennis of een potje voetbal tegen de meester en de juf en de BBQvaders die intussen ook zijn aangekomen. Nadat we de spullen hebben opgeruimd van een heerlijk klaargemaakte maaltijd, gaan we klaar zitten voor de ‘bonte avond!’ Een hele gezellige avond, vol met acts, trucjes, hilarische toneelstukken en waarbij de kinderen de leerkrachten ruimschoots in de maling hebben kunnen nemen. De dag wordt uiteraard weer afgesloten met een kampvuur. 
 
Wederom een hele gezellige dag, waarin je steeds meer merkt dat de groep nog meer een groep wordt, waar de kinderen kunnen spelen, lachen, maar ook omzien naar elkaar als iemand verdrietig is. Wat een kanjers!