fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
27
september

Kamp dag2

Rond 6.30u klinken de eerste voetstappen en stemmen van kinderen die wakker beginnen te worden. Op wat slaapgeluiden en gezoem na, hebben we een hele rustige nacht gehad. Sommigen hebben heerlijk geslapen, anderen hebben iets meer last gehad van de muggen. Om 8 uur zitten we allemaal aan het ontbijt, lekker wakker worden buiten aan tafel in de frisse ochtendlucht.

Na het opruimen en de afwas, snel op weg naar het zwembad. Daar hebben we ons heel wat uurtjes heerlijk vermaakt. Vooral het golfslagbad, de supersnelle glijbaan en de glijbaan waar je met banden vanaf mocht waren een groot succes.

Na het zwemmen kregen we allemaal een theezakje en deden we ons best om deze te ruilen voor iets groters (of vooral lekkerders) dat lukte bij de ene groep beter dan bij de andere, maar alles bij elkaar is de voorraad snoep en koek bij veel kinderen weer aangevuld

Toen terug om te eten en na het eten lopend naar het bos voor het avondspel

En nu, alleen achter een boom in een donker bos, zaklamp uit en af en toe heel hard kraaiend zit ik hier het verslag van de dag te typen. Om mij heen klinken geluiden die moeten lijken op een kip, een muis, een schaap, een wolf en een kat. Verder vooral veel gegil en in het rond schijnende zaklampen van kinderen, zoekend naar de verstopte dierengeluiden die de leerkrachten proberen na te doen. Spannend, maar vooral ook heel erg grappig!

Straks sluiten we de dag weer af rond het kampvuur en dan gaan we heerlijk ons bedje in.

We zijn nu al twee dagen met elkaar op kamp en genieten echt van jullie kinderen en alle gezelligheid met elkaar. Ook doen we alles als een groep, niets steeds alles met je ‘bestie’ , maar elke maaltijd naast een ander, elk spel in een ander groepje. Het gaat heel goed, de sfeer is top en we kijken uit naar nog twee heerlijke en gezellige dagen!