fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
30
september

Kamp dag4

De laatste dag breekt aan. De stemmen van de kinderen ontbreken dit keer, alles is nog in diepe rust om 7uur. Een mooi moment om de megafoon er bij te pakken en de kinderen gezellig te wekken. Iets minder vrolijk dan anders werden de kinderen dit keer wakker. We hadden niet veel tijd om te treuzelen. Allemaal snel uit bed, aankleden, tassen inpakken lunchpakket smeren en eten. Vervolgens moest het hele Kamphuis geveegd worden. Rond 10uur reden we met de bus weg van het kamphuis.

De rest van de dag hebben we ons vermaakt in de Efteling en nadat we om 19uur weer helemaal compleet in de bus zaten, begonnen we aan de terugreis.

Rond 20uur reden we Oud-Beijerland binnen waar we opgewacht worden door onze alle ouders. Heerlijk om na zo’n week weer geknuffeld te worden door je eigen familie en vooral om te slapen ik je eigen bed, zonder het gezoem van muggen en het gesnurk van een buurman of buurvrouw om je heen.

We kijken terug op een fantastische kampweek. Een week waarin we heel veel hebben gedaan, waarin we hebben gelachen en ook soms gehuild. Waarin we kinderen hebben leren kennen op een hele andere manier, in positieve zin. Mooi om deze week zo met elkaar te beleven en zoveel leuke dingen met elkaar te hebben kunnen doen.

Ouders, bedankt voor het vertrouwen dat we jullie kinderen mee mochten nemen, we hebben van hen genoten, lekker gedold en goede gesprekken gehad, kortom een geweldige week met toppers van kinderen! ❤️