fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
23
september

Laatste dag kamp….groep 8 weer thuis!

Dagboek van de leiding…
 
Vrijdag 23 september 2022
 
Iets later dan de andere dagen worden de kinderen wakker. Allemaal toch wel een beetje moe van alle indrukken en inspanningen van de afgelopen dagen. 
 
Het laatste restje hout wordt op het kampvuur gelegd en deze laatste dag ontbijten we om het kampvuur. We warmen de laatste blikjes knakworst op in het vuur en ook de overgebleven hamburgers, worsten en eieren worden bij het ontbijt lekker opgegeten. Daarna aan de slag met de ravage in de tenten. Gelukkig is iedereen aan het opruimen en worden de meeste spullen in de juiste tassen gestopt. 
 
Om 10u zijn we alweer klaar, is alles opgeruimd en staan we klaar om op de fietsen te stappen. De Kiltunnel gaat inmiddels bijna vanzelf, fietsend, half lopend of met de roltrap, ieder op z’n eigen manier en boven wachten we op elkaar. Nog een stukje verder richting Zwijndrecht, waar we heerlijk in het koele water plonzen. Lekker zwemmen, glijden, bubbelen, vlotten veroveren en ook nog even in de sauna. 
 
Na het zwemmen zijn we toch wel een beetje moe en zien we best wel een beetje op tegen het laatste uur fietsen. Maar wat hebben de kinderen het onwijs goed gedaan. Ook het laatste stuk ging weer zo goed en voorspoedig! Dan is eindelijk het eind in zicht en rijden we luid bellend het schoolplein op, waar onze vaders en moeders ons opwachten. 
 
Het is gelukt! En wat hebben we een geweldig mooi, leuk en gaaf kamp gehad!! Wat zijn de kinderen ook gegroeid in deze dagen en wat hebben wij als leerkrachten ook enorm genoten van de kinderen!! Wat een toppers zijn het!! 
Ouders, bedankt voor het toevertrouwen van jullie kind! We hopen dat we met elkaar herinneringen hebben gemaakt om nooit te vergeten!