fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
5
december

Feest op de Keuchenius! Sint en zijn pieten op bezoek...

Maandag 5 december stonden we met elkaar op het schoolplein te wachten...vol verwachting...zou Sint inderdaad vandaag wel bij ons op school komen? We zongen en we dansten om warm te blijven. Gelukkig kwam, na even wachten, een hele mooie brandweerauto aan rijden. Sint was met zijn nieuwe stoomboot de haven van Oud-Beijerland ingevaren maar omdat er nogal wat rookontwikkeling was (de stoom), is de brandweer te hulp geschoten. Op deze manier werden Sint en zijn pieten naar onze school gebracht. 

De groepen 1 t/m 4 hebben deze ochtend een leuk circuit gedaan met onder andere een bezoek brengen aan Sint én een rondje rijden met de mooie brandweerauto. Wat een feest!

De groepen 5 t/m 8 hebben ook een kort bezoek gehad van Sinterklaas en zijn daarna aan de slag gegaan met hun surprises en gedichten. Wat zijn er een mooie dingen gemaakt! Leuk dat we daar al even van hebben kunnen genieten want iedereen had zijn/haar surprise vorige week al mee naar school genomen. Daar stonden ze tentoongesteld op het leerplein en konden ze door iedereen bewonderd worden.