fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
16
april

Nog een inkijkje in het leren op afstand....in groep 7

Het is corona tijd en we kunnen niet naar school. Ik ga een stukje schrijven en daarin ga ik vertellen wat ik thuis allemaal doe.

Ik vind het heel jammer dat we niet naar school kunnen omdat ik nu mijn klasgenoten minder zie. En op school krijg je natuurlijk hele goede uitleg van de juffen. Maar er is ook een voordeel aan. Je hoeft minder te werken en je kan tussen de lessen door een snoepje nemen. En toch mis ik school.

Wij hebben thuis een vaste structuur. En die structuur ga ik nu vertellen. Wij staan om kwart voor acht op en dan ga we aankleden en ons brood smeren. Dan gaan we ontbijten. Daarna gaan we even naar buiten. Meestal gaan we naar de Oude Tol. Nadat we buiten zijn geweest gaan we even koffie en limonade drinken met wat fruit. Dan begint de lestijd voor ons. Wij hebben de lestijd van half elf tot half twaalf. Na de lestijd gaan we een leerzaam filmpje kijken van de buitendienst. Soms werk ik dan even door omdat ik dan mijn werk nog niet af heb. Dan gaan we lunchen. Na de lunch hebben we schoonmaaktijd. Meestal gaan we dan stofzuigen. We hebben na de schoonmaaktijd lestijd. En na de lestijd hebben we stiltetijd. Dat betekent dat je even wat voor jezelf moet doen. Maar dan wel stil. Dan hebben we nog een snoepje eten, buiten spelen, avondeten, pyjama aandoen, filmpje kijken en dan gaan we naar bed.

Het is best raar om opeens thuis te werken. Eerst was alles normaal. En toen uit het niets kwam het coronavirus!!!!! Ik zou willen dat alles weer normaal zou worden. Maar voorlopig nog niet. Gelukkig zijn er op internet nog veel leuke tips tegen verveling. Zo hebben mijn broertje en ik laatst het jellybean experiment  gedaan. Dan leg je jellybeans op een bord met een bepaalde volgorde en dan giet je water in het bord. Nou, ik heb genoeg vertelt. Ik hoop dat iedereen nog even kan doorzetten. 

Geschreven door Noor