fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
22
september

Schoolgebedsgroep en gebedsbus

Iedere eerste woensdagochtend van de maand komen ouders van leerlingen van de Keuchenius bij elkaar om met elkaar te bidden. Om de school, het personeel en de kinderen in de handen van de Vader te leggen. Waarom? Omdat wij geloven dat bij Hem alles te vinden is wat we nodig hebben, en méér. Wij geloven dat God het Begin en het Einde is, Hij de bron is van onvoorwaardelijke liefde en een veilige Schuilplaats in tijden van moeite en angst.

Dit schooljaar willen we iets nieuws introduceren vanuit het schoolgebed, namelijk de GEBEDSBUS.
Wilt u graag ergens voor laten bidden? In de school hangt bij de ingang van groep 3 en 4 een gebedsbus. Kinderen kunnen hier gebedspunten in doen en als ouder kunt u, in een gesloten envelop, uw gebedspunt door uw kind in de bus laten stoppen (nu we als ouder zelf niet naar binnen kunnen). Het is ook mogelijk om gebedspunten te mailen naar gebedkeuchenius@gmail.com. 
Het gaat dan om persoonlijke gebeds- en dankpunten van het kind of binnen het gezin/familie, bijvoorbeeld ziekte of andere situaties, en algemene zaken van school. We willen u vragen om geen gebedspunten in te leveren omtrent specifieke (andere) kinderen of personeel. Uw gebedspunt wordt dan in het maandelijks gebed meegenomen.Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gebedspunten omgegaan. Binnenkort zal de gebedsbus ook in de groepen 5 tot en met 8 geïntroduceerd worden.

Welkom op woensdagochtend
Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze gebedsgroep! Ook als u niet gewend bent bijvoorbeeld om zelf hardop te bidden, wordt uw aanwezigheid gewaardeerd en wordt er niets verwacht. Voor meer informatie over deze ochtenden kunt u bellen met André en Annelies Kruithof (tel. 0186623880). De eerstvolgende gebedsochtend is op woensdag 7 oktober om 9.00 uur. Meestal duurt de ochtend zo’n 1-1,5 uur.