fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
29
maart

Koningsspelen groepen 1 t/m 4 - Hulp gevraagd voor spelletjes

Beste ouders verzorgers van de groepen 1 t/m 4,

Op vrijdag 20 april vieren wij de Koningsspelen op school. We starten om 8.45 uur met een ontbijt in de eigen klas. Dit is een sociale activiteit. Wanneer uw kind een grote eter is raden wij u aan om thuis al iets te eten. Voor het ontbijt hoeven de kinderen niets mee te nemen. Rond 9.15 uur starten we op het grote schoolplein met de ‘Fitlala’, het lied van Kinderen voor Kinderen. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Om 9.30 uur gaan de kinderen op reis met onze Koning en maken een rondje door Nederland. We bezoeken elke provincie en spelen hier een spel, dat past bij de streek. De spelletjes eindigen om 11.30 uur. De school is om 12.15 uur uit. De kinderen krijgen - tussen de spelletjes door- iets te eten en te drinken. Heeft uw kind een allergie? Wilt u zelf iets meegeven?

Gaat u met ons mee op reis?

Het wordt ouderwets gezellig op Koningsdag, komt u ons helpen tijdens de spelletjes? We werken met een waslijn die vol hangt met alle kaarten waarop de spelletjes staan beschreven. U bent vrij om een kaart te pakken van de waslijn en dit spel te gaan spelen met uw groepje (circa 6 kinderen per groepje). We werken niet met een tijdsschema. Spel gedaan? Hang de kaart weer aan de waslijn en kies een volgend spel.

Kleine broertjes & zusjes zijn welkom!

U kunt zich opgegeven bij juf Sabine (groep 3, s.degroot@csgdewaard.nl) of juf Wendy (gr 1C, w.devos@csgdewaard.nl’ of via de intekenlijst die bij de deur hangt van de verschillende groepen. Graag voor 13 april.