fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
25
september

Groep 8 op kamp…dag 4

De laatse dag is aangebroken. Alles is nog stil in de tenten, totdat de tent zachtjes opengemaakt wordt en de meester ons vrolijk en niet al te zacht goedemorgen wenst. Geen tijd om rustig wakker te worden, maar allemaal aankleden, ontbijten en alle spullen opruimen. Voor sommige flink zoeken tussen de berg met kleding, chips en popcorn restjes, waar je eigen spullen zijn gebleven. Gelukkig zijn we, met wat aanmoediging van de juffen en meester, allemaal om 10.15u opgeruimd en klaar voor vertrek.

We fietsen weer door de kiltunnel, richting Dordt, over de brug naar het zwembad in Zwijndrecht. Even uitpuffen van de fietstocht in het koele water op een vlot is er helaas niet bij. Zodra meester Stijn in de buurt is vliegen de kinderen en juffen weer van het vlot en begint het gevecht om het vlot weer terug te veroveren. Na een lekker patatje, uitgeteld van het zwemmen, kleden we ons weer aan en verzamelen we nog wat moed om de laatste 20 km terug naar school te gaan fietsen. Met een flinke tegenwind en een uitgeputte groep, is dat laatste stukje best even pittig. We moedigen elkaar nog een keer aan en zetten door om vervolgens om 16.20u het schoolplein op te fietsen. Wat een warm welkom krijgen we daar van alles ouders die ons staan op de wachten!

We kijken terug op een geweldige, onvergetelijke kampweek. Wat een groep, wat een kanjers van kinderen. Wat heeft iedereen genoten en wat hebben wij als leerkrachten genoten van de kinderen!
Nu mag iedereen lekker gaan bijkomen en bijslapen. Bedankt ook aan alle ouders die hun kinderen aan ons hebben toevertrouwd de afgelopen dagen!