fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
26
november

Sinterklaasfeest - strooit een muzikale piet roet in het eten?!?

Woensdag 5 december is het alweer zover! Het Sinterklaasfeest op de Keuchenius.

Wat luistert Zwarte Piet toch altijd graag naar de muzieklessen op de Keuchenius en wat zou hij toch graag zelf ook een instrument leren bespelen!
Wanneer Piet uit volle borst aan het zingen is op het toilet, maar hij vervolgens van Sint en een andere Piet te horen krijgt dat het echt niet om aan te horen is, is de maat vol en besluit Piet om echt een instrument te gaan bespelen. Piet gaat op zoek naar instrumenten, hiervoor leent hij wat geld van Sinterklaas alleen vergeet hij eventjes dat Sinterklaas dat geld nodig heeft om cadeautjes te kopen…

Als Sinterklaas erachter komt dat hij geld mist bedenkt Piet allerlei manieren om aan geld te komen. Zal het Piet lukken om op tijd genoeg geld te hebben om alle cadeautjes te kopen voor de kinderen van de Keuchenius?
Houd ons youtube-kanaal maar goed in de gaten! Dan zie je hoe dit allemaal verder gaat en wees welkom op 5 december om 9.00 uur op het bovenbouwplein om de Sint en zijn Pieten feestelijk te ontvangen!

Vanaf 8.35 uur worden de leerlingen in de klas verwacht, zodat we daarna met z'n allen op het plein kunnen verzamelen.
Na de opening zullen de groepen 1 t/m 4 deelnemen aan een circuit en de groepen 5 t/m 8 gaan de gemaakte surprises onthullen!
We willen alle hulpouders bij deze alvast heel hartelijk bedanken voor hun hulp!