fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
30
november

Schaatsen op De Vliet!

Zoals u misschien al wel heeft gehoord, komt er een schaatsbaan in Oud-Beijerland. De Keuchenius is ook uitgenodigd om te komen schaatsen.
Deze kans laten wij als school natuurlijk niet voorbij gaan! Op vrijdag 21 december van 10:00- 12:00 uur mag de Keuchenius schaatsen op de schaatsbaan.

Dit vinden wij een leuke afsluiter voor de vakantie, maar om deze ochtend tot een groot succes te maken zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten:

  • De groepen 1/2a, 3, 5, 7 gaan van 10:00 - 11:00 uur schaatsen en de groepen 1/2b, 4, 6, 8 van 11:00 - 12:00 uur. Zo zijn we met een klein aantal op de schaatsbaan, zodat het overzichtelijk en veilig blijft.
  • Er zijn maar een beperkt aantal schaatsen te huur. Deze zijn voor €3, 50 te huur (noren zijn op de baan niet toegestaan).
  • Per klas moeten er minimaal 2 begeleiders mee, maar het zou heel fijn zijn als er ook nog meer begeleiders mee kunnen.
  • Het dragen van handschoenen is verplicht. Wat betreft de overige kleding zijn er geen eisen, warme kleding is natuurlijk wel raadzaam.

Wilt en kunt u mee?
De verhuur van de schaatsen en het toezicht op de baan is de verantwoordelijkheid van de school, daarom zou het heel fijn zal als er meerdere ouders per klas mee kunnen om ons te helpen. Wilt u en kunt u mee op vrijdag 21 december? Geef u dan op bij de leerkracht van uw zoon of dochter vóór 14 december.

Schaats-ruilbeurs: woensdag 12 december
Heeft u geen schaatsen voor uw zoon of dochter of zijn de schaatsen te klein? Misschien zijn er neefjes of nichtjes die wel schaatsen hebben. Maar mocht dit niet het geval zijn….

Op woensdagmiddag 12 december van 12:30 - 13:00 uur kunt u uw oude schaatsen ruilen of verkopen. In de crea kunt u de oude schaatsen op de tafel leggen met de naam van uw kind, een envelopje en de vraagprijs er aan vast geknoopt, of u ruilt ze met een ander, passend, paar. Zo hopen we elkaar te kunnen helpen.

Wij kijken uit naar een dag vol met ijspret!