fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
25
januari

Training groep 8: Met plezier naar de middelbare school!

Zit je in groep 8 en ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Een spannend moment!
Misschien wordt je wel eens gepest of vind je het moeilijk om vriendjes te maken. Dan is het extra spannend om naar een nieuwe school te gaan. Daarom is er een leuke zomercursus voor kinderen:
Plezier op School!

In de cursus Plezier op School leer je hoe je contact kunt leggen met andere kinderen en leer je opkomen voor je zelf. Ook leer je hoe belangrijk oogcontact, je houding en je stem is bij het maken van contact. De cursus Plezier op School duurt twee dagen en is in de laatste week van de zomervakantie. Rond de herfstvakantie kom je met de groep nog een keer bij elkaar. In deze folder lees je er meer over.

Kinderen die eerder aan de cursus hebben meegedaan voelden zich een stuk beter toen ze naar de middelbare school gingen. Rachelle werd geïnterviewd door de krant. Ze zei: “Ik heb geleerd om te denken: ik ben wel leuk! Het lukt allemaal heus wel! En als iemand onaardig tegen je is, moet je er gewoon een grapje van maken en vooral niet boos worden.” Haar ouders merkten meteen na de cursus dat Rachelle harder praatte en meer zelfvertrouwen had.

Wil jij ook met plezier naar je nieuwe school? Misschien is deze cursus dan ook wel iets voor jou!
En het is helemaal gratis! Je ouders kunnen je aanmelden bij Vivenz: https://vivenz.nl/training/plezier-op-school/ of bellen met 088-1237000