fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
2
december

Sinterklaasfeest 5 december, te volgen via YouTube

Het is alweer bijna 5 december, pakjesavond. Natuurlijk wordt de verjaardag van Sinterklaas ook op de Keuchenius gevierd.
Op zee was er een flinke storm, waarin de Sint en hun pieten zaten. De Sint vroeg daarom de leerlingen om mee te denken om op een andere, snellere manier op de Keuchenius te komen op 5 december.
De leerlingen kwamen met een goed idee: een helikopter!
Aankomende dinsdag 5 december zal de Sint en zijn pieten landen op het plein van de Keuchenius... Alle voorbereidingen zijn in volle gang om de helikopter veilig te laten landen op het bovenbouwplein!

Vanaf 8.35 uur worden de leerlingen in de klas verwacht, zodat we daarna met zijn allen op het plein kunnen verzamelen. De Sint zal dan om 9.00 uur landen op het plein met zijn helikopter.
Na de aankomst zullen de leerlingen van groep 1-4 in groepjes een gezellig sinterklaas-circuit gaan doen. Groep 5-8 zal in de klas de surprises van elkaar gaan bewonderen en uitpakken.
Wij kijken uit naar een gezellige sinterklaasochtend; de kinderen hoeven geen pauzehap mee te nemen.
De filmpjes van ons sinterklaasverhaal zijn te bekijken via de facebookpagina van onze school of via ons YouTube-kanaal.